1198 Views |  Like

SOLITARIS DE COMPROMÍS AMB DIFERENTS TIPUS DE DIAMANT

Com hem comentat en algunes ocasions, els solitaris de compromís es caracteritzen per ocupar els primers llocs del rànquing dels més venuts, en quant a anells de compromís ens refereim.

A la nostre joieria Terrassa Clemència Peris som especialistes en el disseny i creació aquest tipus d’anells.

Els nostres 40 anys d’experiència ens han permès conèixer, crear, dissenyar i adaptar-nos al gust i a la demanda del mercat a cada moment. Una experiència que ens ha portat a convertir-nos en líders en la venda de solitaris de compromís tant a la nostra joieria de Terrassa com a la de Barcelona.

Solitaris de compromís amb diamants de diferents tipus

A Clemència Peris comptem amb una amplíssima col·lecció d’anells de compromís de tot tipus. Però avui, volem centrar-nos en un model en concret: els solitaris de compromís. Concretament en un mateix disseny però que té la peculiaritat de diferenciar-se pel tipus de diamant que el caracteritza.

Es tracta d’un preciós anell de compromís realitzat en or blanc de 18kt, acabat brillant, muntura amb grapes fines i diamant d’alta qualitat amb una lluentor exquisida.

Solitari de compromís amb diamant talla brillant

Es tracta d’un dels best sellers de la firma. Un solitari de compromís clàssic que mai passarà de moda i amb el que l’èxit està assegurat. Les seves formes fines i la seva arquitectura cuidada fan d’aquesta peça un model completament atemporal. Aquest solitari es caracteritza per contenir un diamant talla brillant en la part central. Braços estilitzats i laterals amb un perfil pla i suau. Pots triar la grandària del diamant que prefereixis.

solitaris de compromís

Solitari de compromís amb diamant talla cor

Aquest solitari seria la versió més romàntica que existeix. El seu diamant en forma de cor simbolitza més que qualsevol altre el poder etern de l’amor. Disponible amb el diamant en diverses grandàries.

solitaris de compromís

Solitari de compromís amb diamant talla pera

Aquest solitari de compromís amb diamant talla pera és l’opció perfecta i més triada per aquells homes que volen sorprendre a les seves dones amb un solitari clàssic, però amb alguna cosa especial. Un disseny preciós que estilitza els dits i que es caracteritza per la seva exclusivitat i bellesa.

solitaris de compromís

Solitari de compromís amb diamant talla princesa

Els diamants talla princesa col·locats en un solitari de compromís són sinònim de la bellesa més preuada. La seva forma quadrada fa de la peça un disseny delicat i sublim ideal per a dones amants de l’exclusivitat.

solitaris de compromís

Solitari de compromís amb diamant talla oval

Aquest tipus d’anell de compromís es caracteritza per la forma ovalada de la seva gemma central. Una opció triada per molts dels homes que estaven segurs que volien un solitari amb diamant talla brillant, però que en descobrir l’existència d’aquest tipus de diamant, s’han decantat sense dubtar-ho per aquesta opció.

solitaris de compromís

 

Tots els dissenys, també els tenim disponibles amb el braç encastat en pavé. Dissenys preciosos, una mica més Premium i amb una lluentor excepcional. Amb quin d’aquests solitaris de compromís t’agradaria demanar matrimoni a la dona de la teva vida? Podeu veure més tipus d’anells de compromís aquí o a la nostra joieria a Terrassa situada al Carrer Pare Llaurador 51. Us esperem!

solitarios de compromiso