1282 Views |  Like

PENJOLLS PERFECTES PER REGALAR

Hi ha dates assenyalades al nostre calendari que no podem passar per alt. Dates que simbolitzen alguna cosa important i que, per això, cal celebrar. Ocasions en les que ens fa especial il·lusió sorprendre a aquella persona que estimem; ja sigui pel seu aniversari, per la seva graduació, per Nadal o pel seu recent compromís. Des de la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – volem compartir amb tots vosaltres una selecció de penjolls perfectes per regalar en aquestes ocasions tan i tan assenyalades.

Penjolls perfectes per regalar en ocasions especials

Com molts ja sabreu, a Clemència Peris som especialistes en el disseny d’anells de compromís i d’aliances de boda. Però no solament això, també som experts en la creació d’altres peces d’alta joieria com poden ser els collarets, els penjolls o els braçalets.

En el nostre post d’avui, volem centrar-nos en una d’aquestes peces d’alta joieria, en concret: els penjolls.

Els penjolls són una de les peces de joieria que més agrada a les dones. Es tracta d’una peça que afavoreix especialment i que té l’avantatge de poder fer-se servir amb moltíssima freqüència, sobretot si es tracta d’un penjoll finet i discret.

A Clemència Peris dissenyem penjolls d’or de 18kt, principalment d’or blanc, or rosa i or groc. Peces precioses que adquireixen diferents formes i que s’adapten al gust, a l’estil i a les necessitats de cadascun.

I és que estem davant una de les millors opcions per regalar a una dona en ocasions espacials. Una peça d’alta joieria a la que associarà un valor sentimental immens i que li recordarà sempre aquesta ocasió tan especial.

A continuació, us ensenyem 5 penjolls perfectes per regalar

Penjoll amb diamant talla brillant

penjolls perfectes per regalar

Collaret realitzat en muntura d’or blanc de 18kt. Conté 1 diamant talla brillant de màxima qualitat que pot tenir diferents grandàries: des de 0.1 quirats fins a 0.5 quirats. Un bàsic que mai passarà de moda.

Penjoll amb diamant talla cor

joieria a terrassa

Preciós collaret realitzat en or blanc de 18kt amb diamant talla cor. Ideal per a dones romàntiques i amants d’allò exclusiu. Disponible en diferents grandàries.

Penjoll amb safir blau

penjoll amb safir i diamants

Penjoll amb un safir natural blau envoltat de diamants talla brillant. La muntura i la cadena estan realitzades en or blanc de 18kt. Compta amb 26 diamants situats al voltant de la gemma amb un pes total de 0,26 quirats i amb un safir central ovalat. Una joia súper especial perfecta per sorprendre sigui quina sigui l’ocasió.

Penjoll d’or groc i diamants

penjoll oro groc i diamants

Collaret d’or groc 18k amb un pes de 6gr i 5 diamants talla brillant color F, puresa vs1. Realitzat artesanalment.

Penjoll rígid amb diamant

joieria terrassa

Collaret d’or blanc 18k, pes 2,20gr i 1 diamant talla brillant de 0.4quirats, color F, puresa vs1.

Quina d’aquestes 5 opcions t’ha agradat més?

Us esperem a la nostre joieria Terrassa situada al Carrer Pare Llaurador, 51, sense cap tipus de compromís perque pogueu veure més opcions.