865 Views |  Like

OR NEGRE PER LES ATREVIDES

Poques són les persones que saben de l’existència de l’or negre en l’alta joieria i poques són les persones que s’atreveixen amb ell. I jo em pregunto per què tanta por? L’or negre és un dels colors més espectaculars per lluir en joieria i per realçar la bellesa d’un diamant!

A finals del segle XIX, en ple moviment impressionista, s’afirmava rotundament que el negre no era un color, es deia que el negre era un color sense color. No obstant, avui en dia la concepció del negre és completament diferent. El negre és elegància, és estil, és sofisticació, és poder.

I així ho han defensat grans dissenyadors: Cristian Lacroix afirmava que “El negre no és ni alegre, ni trist. És atractiu i elegant, perfecte i indispensable. És tan difícil resistir-se a ell com a la nit”Gianni Versace deia que “El negre és la quintaesencia de l’elegància” i el nostre estimat Yves Saint Laurent apuntava que “El negre simbolitza la unió entre art i moda”. I nosaltres ens quedem amb aquesta última frase: el negre és la unió entre l’art i la moda. Un color que inunda tots els àmbits de la nostra vida i que es submergeix de ple en l’art de la joieria.

L’ORIGEN DE L’OR NEGRE

or negre
Com ja es coneix, el color de l’or que obtenim de la naturalesa és groc. No existeix l’or negre de forma natural, així com tampoc existeix l’or en cap altre color. Per arribar a obtenir l’or en una altra tonalitat s’ha de sotmetre a un procés d’alteració.

En el cas de l’or negre, s’obté a través d’una sèrie de tractaments sobre la superfície de la peça d’or groc. Una de les tècniques més utilitzades és el bany de la peça amb una mescla de carbó o rodi.

LES CELEBRITIES APOSTEN PER L’OR NEGRE

La tendència de l’or negre en alta joieria va captant adeptes poc a poc. Abans ningú apostava per aquest color, bé perquè ignoraven la seva existència o bé perquè no s’atrevien amb un color tan peculiar en aquest àmbit. Però arriscar-se és guanyar, i cada vegada són més les que deixen a un costat allo “convencional” i busquen aquest toc de distinció que se surti del clàssic.

Els últims a unir-se a la febre de l’or negre han estat Cristina Pedroche i David Muñoz. La presentadora i el cuiner van decidir segellar el seu amor amb unes aliances en or negre que van sorprendre a més d’un.

joieria terrassa or negre

Disseny que ens recorda particularment a la nostra aliança de noces en or negre:

or negre joieria terrassa

JOIES EN OR NEGRE

No tots els dissenyadors aposten per l’or negre com a material fetitxe en alta joieria. Però a la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – apostem cegament en aquest color per diversos motius:

• Es tracta d’una tonalitat diferent, tendenciosa i molt difícil de veure.
• No trobaràs una joia igual en cap lloc amb aquest color i amb el nostre disseny.
• L’or negre li dona a la peça un significat especial, li atorga distinció i poder.
• L’or negre és sinònim d’exclusivitat, si avorreixes allò clàssic i comú, no ho dubtis, aquest és el teu color.
• És un color que quan el veus enamora a primera vista.
• Realça de forma al·lucinant la bellesa dels diamants a causa del contrast entre el color de l’or i la lluentor de la pedra.

joieria terrassa or negre

I per demostrar-vos que tot el que hem dit, volem que sigueu vosaltres mateixos els que ho jutgeu amb els vostres propis ulls. És per això que hem fet una selecció dels nostres dissenys en or negre perquè comproveu en primera persona el poder d’aquest color:

Anell de compromís en or negre de 18kt imitant la il·lusió de tres peces unides per tres diamants en talla brillant:

joieria terrassa or negre

Anell de compromís en or negre de 18kt i un total de 113 diamants talla brillant distribuïts en tres línies per als paladars més exquisits:

or negre

Anell de matrimoni amb 68 diamants que recorren el seu braç en un dels seus laterals:

anell or negre

Aliança de noces amb un diamant central talla brillant:

aliança or negre

Podríem dir que són molts els homes que aposten per les aliances en or negre. Des de Clemència Peris recomanem les aliances masculines en or negre sobretot a aquells homes que pensen que se sentiran incòmodes amb un anell a la mà. El per què és molt senzill. Una aliança d’aquest color els aporta un plus de masculinitat i seguretat.

Prova d’això és un dels nostres nuvis, l’Alberto. Ell solament volia una aliança per al dia de la boda perquè no se sentia còmode portant joies, però des que va descobrir les aliances en or negre la seva concepció va canviar. Ara ens assegura que no se’l treu ni per dormir!

aliances de casament joieria terrassa

Dissenys que adquireixen una personalitat sorprenent, que tripliquen la seva bellesa i que se situen a la categoria d’art. Nosaltres apostem amb els ulls tancats per l’or negre, que ja veureu com donarà molt que parlar. I tu, t’uneixes al color de la distinció?

Si us han impressionat aquestes aliances de noces, en aquest video podreu gaudir de preciosos exemples de la col·lecció d’anells en de Clemència Peris realitzats en aquesta tonalitat.

Ademés, podeu venir a coneixer les peces en directe a la nostre joieria Terrassa situada al Carrer Pare Llaurador, 51. ¡Us esperem sense cap tipus de compromís!