585 Views |  Like

ON COMPRAR LES ALIANCES DE CASAMENT

Després de l’emoció i de l’alegria de que la teva parella t’hagi demanat matrimoni amb un preciós anell de compromís, és hora de posar-se mans a la obra. Els preparatius d’una boda són molts i és important saber prioritzar. Una de les coses que no podeu deixar pel final? L’elecció de les aliances de casament! I és que són molts els dubtes que poden surgir durant la seva recerca, com per exemple: amb quanta antelació s’han d’escollir?, cal que siguin les dues igual?, quin és el millor lloc on comprar les aliances de casament?

Avui, desde Clemència Peris, us volem ajudar a solucionar tots aquests dubtes.

Primer de tot, és molt important que no us agovieu. Encara que no us ho sembli, tindreu temps per tot. Us recomanem fer una llista amb tots els preparatius que heu de tenir en compte pel dia del casament, d’aquesta manera us podreu organitzar i podreu anar taxant un cop els hagiu solventat.

On comprar les aliances de casament

Com em comentat abans, són moltes les incógnites que poden surgir al voltant de l’elecció de les aliances de casament.

Heu de pensar que les aliances de boda són un dels elements més importants d’un matrimoni. I és que, no solamente tindran protagonisme aquell dia, sino que us acompanyarant durant la resta de la vostre vida. És per això que és molt important que l’ elecció no es faci precipitadament i que estigueu segurs de la vostra decisió.

on comprar les aliances de casament

Diana Segura Fotografia

A continuació, us aclarim alguns dels dubtes més comuns i us donem alguns consells que us ajudaran a aclarir les idees:

  • Us aconsellem fer una primera ullada a les aliances de casament uns 4 mesos abans de la boda. D’aquesta manera no us agobiareu amb la decisió i podreu mirar tots els dissenys que volgueu amb tranquilitat.
  • Les aliances de boda no cal que siguin les dues iguals. Poden ser completament diferents, per exemple, la d’ella pot ser una aliança sencera de diamants.
  • Obviament, també poden ser iguals. I en el cas que volguessiu un detall que les faci diferents, una opció podria ser incorporar a la d’ella un petit diamant central. Moltes parelles opten per apuesta opció.
  • Les aliances de casament poden tenir un disseny tradicional, com les d’or groc de mitja canya, o un disseny més transgresor, com les aliances de boda d’or negre amb diamants.
  • Un detall que farà únics els anells de matrimoni és que els grabeu. Podeu posar la data del casament, els vostres noms, les inicials…

I una de les preguntes que més es solen formular les parelles és: on comprar les aliances de casament? Us recomanem fer-ho en una joieria amb experiència, que brindi un tracte personalitzat perque us sentiu com a casa i que treballi amb materials de primera qualitat.

A la nostre joieria Terrassa, Clemència Peris, trobareu una gran quantitat de dissenys que s’adapten als gustos i a la personalitat de cada futur matrimoni. Ademés, confeccionem les aliances de casament a mida per cada una de les parelles. I no us preocupeu per la talla, en el cas que abans o després de la boda hagiu modificat la mida del dit com a conseqüencia dels nervis i de l’emoció, us les posem a mida sense cap tipus de problema.

A la nostre joieria Terrassa oferim un servei de grabat perque feu de la vostre elecció una peça única repleta de sentiment.

Treballem amb materials de primera qualitat. Ademés, som pioners i especialistes en la realització d’aliances de boda amb or de varies tonalitats. El més innovador? l’or negre. Així mateix, també podreu trobar aliances de boda amb or blanc, or groc i or rosa; amb diamants, sense diamants, de plata, d’acer…

Us esperem sense cap compromís a la nostre joieria Terrassa perque tingueu un primer contacte amb tots els nostres dissenys.

Ens podreu trobar a la botiga Clemència Peris del carrer Pare Llaurador, 51.