811 Views |  Like

NEW IN: ANELLS DE COMPROMÍS EXCLUSIUS

Tenim novetats a la nostre joieria Terrassa! Com molts ja sabeu, en Clemència Peris comptem amb una àmplia col·lecció d’anells de compromís i d’aliances de boda. Una gran quantitat de dissenys que anem incorporant a poc a poc amb l’objectiu d’adaptar-nos a diferents gustos i necessitats perquè així els nostres clients puguin trobar el disseny que estaven buscant. Avui, volem presentar-vos dos nous dissenys. Dos anells de compromís exclusius que es caracteritzen per una bellesa contagiosa i que estem segurs que seran el començament de moltes històries d’amor.

Anells de compromís exclusius a la nostre joieria Terrassa

Com us avançàvem al principi del post, hem incorporat en el nostre àmplia col·lecció d’anells de demanada dos dissenys nous. Es tracta de dos models completament diferents, amb l’únic punt en comú d’estar fabricats en or blanc de 18kt de forma artesanal pels nostres mestres joiers.

A continuació, us ensenyem aquests dos anells de compromís exclusius:

  • Mitja aliança de diamants

anells de compromís exclusius
El primer d’ells és un disseny exquisit que respon a la forma d’aliança de diamants. Es tracta d’un anell estil aliança en la que els diamants es troben col·locats en la part superior visible de la peça. Un preciós anell de compromís realitzat en or blanc de 18K, amb diamants talla brillant, braç estilitzat i amb muntura de grapa compartida.

Podeu trobar aquest disseny en 4 grandàries diferents:

· Mitja aliança amb 11 diamants de 0,02qt i pes total de 0,2 quirats.
· Mitja aliança amb 11 diamants de 0,03qt i pes total de 0,3 quirats.
· Mitja aliança amb 9 diamants de 0,04qt i pes total de 0,35 quirats.
· Mitja aliança amb 9 diamants de 0,06qt i pes total de 0,55 quirats.

anells de compromís exclusius

Tots els diamants són d’altíssima qualitat i estan certificats.
La peculiaritat d’aquest disseny és que posseeix una gran versatilitat. Pot servir com a anell de compromís, com a aliança de noces o fins i tot com a anell per portar dia a dia. És a dir, pot convertir-se en un regal perfecte per a una ocasió especial: aniversari, bodes de plata, naixement…

Descobreix tota la info aquí.

• Solitari de compromís de 4 grapes

anells de compromís exclusius

Es tracta del clàssic solitari de compromís reinventat. Un anell de compromís que es converteix en aposta segura i amb el qual l’èxit està assegurat.

Solitari de compromís d’estil elegant i de línies minimalistes fabricat en or blanc de 18kt. Compta amb un diamant central certificat de gran qualitat disponible en 7 grandàries diferents.

Una peça sinònim d’amor, delicadesa i elegància. El seu acabat brillant, els seus braços fins i la seva muntura de 4 grapes fan de la peça un disseny inigualable. Compta amb una arquitectura molt estudiada que ofereix una harmonia conjunta sublim. Un clàssic que mai defrauda.

anells de compromís exclusius

A més, compta amb un preu realment competitiu que s’adapta a les necessitats de cadascun, ja que podreu trobar el mateix solitari en 7 grandàries diferents:

• amb diamant de 0,08qt
• amb diamant de 0,10qt
• amb diamant de 0,15qt
• amb diamant de 0,20qt
• amb diamant de 0,25qt
• amb diamant de 0,308qt
• amb diamant de 0,40qt

Podeu trobar també el mateix disseny en or groc i en or negre. Tota la info aquí.

Quin d’aquests dos anells de compromís exclusius us ha agradat més? Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a posar-vos en contacte amb el equip expert de la nostre joieria Terrassa, estarà encantat de poder-vos ajudar!

Aprofitem per recordar-vos els avantatges de compra dels que us podreu beneficiar a la nostre joieria Terrassa:

• canvi de talla gratuït
• finançament mitjançant La Caixa
• granaria de dos anys
• diamants certificats

Ademés de oferir-vos una atención 100% personalitzada i el gravat del vostre anell totalment gratuit.

Ens veiem al C/Pare Llaurador, 51 de Terrassa!