547 Views |  Like

LES MILLORS MASIES PER CASAR-SE A TERRASSA

Després del tan esperat, “si, vull”, un dels primers preparatius que els núvis duen a terme és la recerca del lloc on volen celebrar la seva boda. Al post d’avui, us volem mostrar les dues millors masies per casar-se a Terrassa perque pogueu tenir una idea de la que més encaixaria amb el que esteu buscant.

¿Quines son les millors masies per casar-se a Terrassa?

La zona de Terrassa ofereix molt espais per celebrar bodes que es caracteritzen per la seva bellesa i pel seu entorn. Una localització privilegiada pel fet de trobar-se en mig d’una zona d’abundant naturalesa i molt aprop de la capital. A continuació, us deixem dos de les masies preferides pels nuvis per celebrar el dia més important de les seves vides.

masies per casar-se a terrassa

Situada al Camí dels Plans de Can Bonvilar, es coneix com una de les masies amb més encant de la zona. Es tracta d’una masia rodejada de jardins, discreta i construida en ple Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i el Obac.

Aquesta casa senyorial, compte amb 6 espais únics que estarán a l’altura de totes les vostres necesitats.

Un Pati espectacular de 140m2. Es tracta d’una de lez zones amb més encant de la Masia. Un espai ideal, amb capacitat per 200 persones, per celebrar el cóctel de benvinguda previ al banquet, o com a zona “chill out”, per relexar-se durant la boda. El Porxo, un espai tancat, amb vistes al exterior i amb molta llum natural, idóni per celebrar el ball. El Gran Saló, la zona interior de majors dimensions on celebrar el convit. La Ermita, un dels espais que més agrada a les parelles, ja que poden celebrar el seu enllaç allà mateix. La Era, un dels espais estrella de la masia. Rodejada de vegetació, s’alçà com l’espai ideal per celebrar el banquet a la primavera o al estiu. I finalment, el Jardí que rodeja tota la finca i on d’estaquen preciosos xiprers i el centanari “sauce llorón”.

masies per casar-se a terrassa

Una casa de camp del s. XVI, situada a Terrassa i envoltada de 4Ha de meravellosos jardins centenaris. Es considera una magnífica opció pels amants de les masies tradicionals i acollidores.

Tots i cadascún dels seus espais són màgics i et transmeta bellesa per tots els costats. Destaca La Era, per les seves grans dimensions i per les impressionants vistes al jardí. Situada just devant de la fatxada principal ofereix una gran versatilitat d’ús. Si sou apasionats dels jardins, aquests és el vostre lloc. Masia Egara compte amb tres jardins diferents: el verd, el vermell i el centenari (i no sabriem dir quin és més bonic!). Ademés, també compte amb un magnific pavelló, un celler espectacular i una acollidora capella.

¿Quina d’aquestes dues masies per casar-se a Terrassa us ha agradat més?

les millors masies per casar-se a terrassa

Després de l’elecció del lloc on celebrar el convit, una de les properes tasques que us aconsellem que dueu a terme és l’elecció de les aliances de casament. Una decisió molt important que no teniu que deixar per l’últim moment, ja que és una joia que portareu durant la resta de la vostre vida i és important que trobeu aquell disseny que més encaixa amb la vostre personalitat. Us invitem a que vingueu a la nostre joieria a Terrassa perque tingueu la possibilitat de veure una gran quantitat de aliances de noces.

Ademés, us recomenem aquest post perque comenceu a veure algunes peces: les millors aliances de boda.

A Clemència Peris treballem amb dissenys propis. Tots i cadascún dels postres anells és fet a mida, de forma artesanal i amb materials de primera qualitat. Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 565 0744 o per correu electrònic: info@clemenciaperis.com.