La firma

joieria Terrassa

La nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – va ser fundada al 1979 al cor de la ciutat. Els inicis de la firma van tenir lloc a un petit taller on la propia dissenyadora realitzava joies a mida que li encargaven les families més influents de la ciutat barcelonina.

Poc a poc, la firma va crèixent i cada vegada són més les persones que s’enamoren dels dissenys d’inspiració mediterrànea amb una personalitat cosmopolita i innovadora.

És al 1991 quan l’artista obre el seu propi estudi de disseny juntament amb una botiga de 120m2 al centre de Terrassa; el seu buc insignia. A dia d’avui, la nostre joieria a Terrassa segueix sent una de les joieries més prestigioses y reconegudes de la ciudad; i el taller continúa donant vida de manera artesanal a dissenys únics y exclusius amb un segell inconfundible. Un segell que es caracteritza pel seu valor artesanal, per la contínua recerca de noves formes i materials, i per la seva atemporalitat.

Clemència Peris fabrica cada peça exclusivament per cada client, adaptant-se així a la mida del dit de cadascún o al tipus de material escollit. La personalització dels dissenys per part del client és una de les altres caracterstiques que defineix a la firma.

Dins dels aparadors de la nostre joieria Terrassa podreu trobar peces de tot tipus: anells de comprimís, aliances de noces, anells de diamants, arrecades, collarets, joies de neixament, rellotges per regalar… Una gran varietat de joies realitzades amb materials de la més alta qualitat i per tot tipus d’ocasió.