894 Views |  Like

JOIES PER SANT VALENTÍ

Menys de 10 dies ens separen del dia més romàntic de l’any. Una data que torna a nosaltres per a recordar-nos la importància de l’amor, de l’amistat i dels sentiments. Des de la nostra joieria Terrassa – Clemència Peris – volem fer-vos una selecció de joies per Sant Valentí que poden convertir-se en el detall perfecte per a aquella persona estimada.

Les millors joies per Sant Valentí

A Clemència Peris volem fer que aquest 14 de febrer sigui realment especial, és per això que us portem una sorpresa que estem segurs que us ajudarà a donar-vos aquella espenta que estàveu esperant. Amb el codi SV10 podreu gaudir d’un 10% de descompte en tota la nostra col·lecció. Un descompte que podreu aprofitar tant a la nostra shop online com a les nostres joieries.

Aquest descompte estarà disponible fins al mateix 14 de febrer inclusivament, perquè els més indecisos tingueu temps de triar quina peça de joieria voleu regalar.

joies per sant valentí

A la nostra joieria Terrassa podreu veure una selecció de la nostra àmplia col·lecció de joies. Una col·lecció en la que podreu trobar el regal perfecte per a sorprendre la vostra parella, amiga, mare o àvia. Però no només elles es mereixen un regal especial. Ells també. És per això que a la nostra secció de joieria per a home podreu trobar la joia ideal per a ells.

Fes que aquest dia sigui especial, fes que el recordi la resta de la seva vida i recorda-li l’important que és per a tu. I és que, què seríem sense amor? 

Si ets dels que està pensant a demanar matrimoni a la dona de la teva vida per Sant Valentí volem dir-te que és una ocasió perfecta i súper romàntica per a fer-ho. Quin millor moment que aquest? A més, podràs beneficiar-te del 10% de descompte que et regalem. No trobaràs millor moment per a fer-ho! Descobreix els nostres solitaris de compromís i les nostres aliances de diamants.

A continuació, us deixem amb una petita selecció de peces d’alta joieria que hem triat per a aquest dia tan especial. I pels que voleu veure més opcions, podeu fer-ho sense compromís a la nostra joieria a Terrassa situada al C/Pare Llaurador 51, on trobareu: anells de compromís, aliances de noces, arracades, braçalets, rivieres de diamants, joies per home, anells de diamants…

Quina d’aquestes joies per Sant Valentí  us agrada més per a regalar? joies per sant valentí joies per sant valentí joies per sant valentí joies per sant valentí

joies per sant valentí