908 Views |  Like

JOIES EXCLUSIVES PEL DIA DE LA MARE

A la nostre joieria a Terrassa som amants del dia de la mare. Un dia d’allò més especial en el que tenim la oportunitat de agriar-li a les mares tot allò que fan per nosaltres i per recordar-li l’amor tant gran que li tenim. Es por això que desde Clemència Peris em fet una selecció de joies exclusives pel dia de la mare. Peces que estem segurs que li encantaran.

Joieria a Terrassa: joies exclusives pel dia de la mare

Mare no hi ha més que una i no se’ns ocorreix un dia millor per agrair-li l’amor incondicional que ens ha brindat tota la seva vida. Un dia destinat a elles, a aquelles dones fortes, lluitadores i úniques que es mereixen absolutament tot. Sens dubte, una ocasió perfecta per regalar-li una joia especial que la faci sentir tan única com és ella.

A Clemència Peris comptem amb una gran selecció de regals que creiem que li robaran el cor. Peces amb un disseny exquisit, realitzades a mà amb materials d’altíssima qualitat i amb uns acabats impecables.

Joies per a mares romàntiques, clàssiques o modernes. A la nostre joieria a Terrassa trobaràs una gran varietat de peces d’or de 18kt, de plata, d’hacer, amb diamants, amb pedres precioses… una infinitat de possibilitats destinades a convertir-se en aquesta joia eterna que li recordarà per sempre el teu amor incondicional.

Podràs trobar des d’anells de compromís, anells amb diamants, anells amb pedres precioses, penjolls d’or, arracades d’or, polseres riviere, joieria de plata, joieria d’acer… Peces que a més tindràs la possibilitat de gravar de forma totalment gratuïta amb les paraules que decideixis. Un detall ideal que li atorgarà a la peça un valor i un sentiment encara més especial.

Aquest Dia de la Mare, sorprèn-la amb una joia eterna que recordarà per sempre.

Aprofitem per recordar-vos els avantatges de comprar a Clemència Peris:

  • Canvi de talla gratuït
  • Finançament amb La Caixa
  • Garantia de 2 anys
  • Gravat gratuït

A continuació, us deixem una selecció de peces que estem segurs que seran una aposta segura per a aquesta ocasió tan especial. Quina d’aquestes joies exclusives pel dia de la mare us agrada més?

Anell de compromís estil solitari:

Ideal per aquelles mamis que tenen fills i estan desitjant casar-se.

joies exclusives pel dia de la mare

Mitja aliança de diamants d’or blanc de 18kt

joies exclusives pel dia de la mare

Penjoll amb diamant talla cor

joies exclusives pel dia de la mare

Pulsera riviere d’or blanc 18kt

joies exclusives pel dia de la mare

Arracades amb diamants

joies exclusives pel dia de la mare

Anell amb safirs roses

joies exclusives pel dia de la mare

Us esperem a C/Pare Llaurador, 51 de Terrassa (Barcelona).