488 Views |  Like

JOIERIA TERRASSA: CLEMÈNCIA PERIS SINCE 1979

Joieria Terrassa des de 1979.

És un orgull poder dir que portem 38 anys fent realitat un somni. Un somni que va començar amb la nostre joieria a Terrassa i que a dia d’avui segueix formant part del nostre dia a dia.

Em fet de la nostra passió un ofici i no hi ha res que ens ompli més que seguir formant part de innumerables histories que venen acompanyades per peces de joieria úniques. I es que moltes de les joies de Clemència Peris han estat testimonis dels moments més importants de la vida de moltes persones: propostes de matrimoni, casaments, aniversaris de boda, majories de edat, bodes de plata, bodes d’or, neixaments, comunions…

Moments que formen part de la historia de la nostre vida i que cada una de les peces de joieria que hi ha fomat part, ens fa tornar a reviure aquells records tan i tan especials. A Clemència Peris sempre diem que una joia és eterna, i es que el seu poder és tan gran i els records que guarda tan especials que perduren generació rere generació.

Joieria Terrassa: què hi podràs trobar

Com em dit, a Clemència Peris dissenyem joies per tot tipus de ocasió. Avui, us volem recordar quines peces podreu trobar a la nostre joieria a Terrassa:

  • Anells de compromís: som especialistes en la realització de tot tipus de anells de compromís (estil solitari, aliances de diamants, mitjes aliances…). Trobarà una gran cantitat de dissenys elaborats amb or blanc, groc, rosa o negre de 18kt i amb diamants certificats de primera qualitat.
  • Aliances de casament: aliances de boda d’or blanc, or groc, or rosa o or negre amb acabat brillant o mate i amb diamants i sense diamants. També dissenyem aliances de casament de plata i acer.
  • Anells de diamants: podrà trobar diferents tipus de anells de diamants per ocasions especials. Dissenys propis, únics i exclusius realitzats per artesans experts.
  • Arrecades, collarets i polseres: dissenys d’or, de plata, d’acer, amb pedres precioses, amb diamants, amb perles… Joies perfectes per portar dia a dia, per ocasions especials o per regalar.
  • Rellotges: a la nostre joieria Terrassa podrà trobar els rellotges artesans de la marca DeMarc, realitzats amb fusta. Juvenils i amb un disseny molt cuidat.
  • Joies de neixament: oferim dissenys pels més petits. Arrecades de neixament, medalles i polseres, entre d’altres.

Aprofitem per recordar que tots els dissenys de Clemència Peris són dissenys propis i que totes les nostres joies són realitzades artesanalment  amb materials de primera qualitat.

Ens podeu trobar al Carrer Pare Llaurador, 51. També us podeu posar directamente en contacte amb nosaltres al telèfon 93 565 0744 o al correu electrònic: info@clemenciaperis.com

A continuació, us deixem algunes imatges de les joies que podreu trobar a Clemència Peris ( joieria Terrassa ):

joieria terrassa

joieria terrassa

joieria terrassa

joieria terrassa

joieria terrassa