483 Views |  Like

BENVINGUTS A LA NOSTRA JOIERIA A TERRASSA

¡Us donem la benvinguda a la nostra joieria a Terrassa! A partir d’avui, us anirem informant de totes les novetats de la firma i compartirem amb tots vosaltres molts temes de joieria, tendencies i aspectes relacionats amb la nostre ciutat, Terrassa.

Pels qui no ho sapigueu, som una firma de joieria amb dos punts de venda: una joieria a Barcelona i una altre joieria a Terrassa. Ademés, també contem amb una joieiria online que ens permet fer arribar els nostres dissenys a totes les parts del món.

La nostra joieria a Terrassa des de 1991

joieria a terrassa

Avui, us volem parlar de la nostre joieria a Terrassa: la primera botiga insignia de Clemència Peris.

La nostra joieria a Terrassa va ser la primera botiga que va obrir la firma. Va ser allí, on Clemència Peris, la nostra dissenyadora, va començar la seva marxa professional i on va fer els seus primers passos com a artista.

L’any 1991, gràcies a la seva passió, lliurament i genialitat, va obrir la seva pròpia botiga. Una superfície de més de 120m2 que li va permetre donar-se a conèixer i començar a rebre encàrrecs de les famílies més influents de la ciutat.

En el mateix lloc, concretament a la part superior de la botiga, es troba el taller de la firma. És allí on es realitzen manualment totes i cadascuna de les peces que encarreguen els nostres clients. Un espai equipat amb la maquinària adequada per poder fer realitat els dissenys de l’artista, temporada rere temporada.

La botiga de Terrassa compta amb una decoració molt estudiada. Predominen les vitrines de cristall tant a l’aparador com a tot l’interior de la botiga. El parquet i els mobles de fusta li brinden a l’espai una sensació de calidesa i benestar, perquè el client es senti com a casa. L’objectiu principal que es persegueix és que el client percebi un espai acollidor on no es senti cohibit i es senti lliure de passejar i observar les joies amb tota la llibertat.

Un dels racons més admirats i que li donen un toc molt especial a la botiga, és el pati situat a la part final, en el qual es troben una gran varietat i quantitat de plantes de tot tipus. Un trosset de fauna al centre de la ciutat.

Actualment, la joieria de Terrassa compta amb un gran ventall de peces. Podràs trobar peces d’alta joieria, com:

  • anells de compromís terrassa
  • anells amb diamants terrassa
  • aliances de casament terrassa
  • joies de naixement terrassa

I tot tipus de joieria en la qual els diamants ocupen un lloc molt important, com penjolls i braçalets.

Però no solament això, també trobarà joieria realitzada en plata de llei i en altres metalls nobles; joies ideals per regalar sigui quina sigui l’ocasió.

A la nostra joieria de Terrassa i de forma exclusiva, podrà trobar un producte únic i amb molta personalitat. Una sèrie de rellotges realitzats amb fusta i combinats amb colors vius que estan tenint un èxit increïble.

¡Us esperem!

Ens podeu trobar al: C/Pare Llaurador, 51, Terrassa (Barcelona).