919 Views |  Like

GUIA PER TRIAR ANELLS DE COMPROMÍS

Molts homes que compren anells de compromís a la nostra joieria Terrassa, ens escriuen preguntant-nos com poden fer per encertar amb la talla de l’anell. Doncs bé, en el post d’avui us portem la guia definitiva per triar anells de compromís.

Com saber la talla a l’hora de triar anells de compromís?

triar anells de compromís

A Clemència Peris hem elaborat una guia per encertar amb les talles de diferents joies: anells, braçalets i collarets. Però avui, ens volem centrar en la més complicada i comuna: la talla dels anells. Per això, us ensenyem com triar anells de compromís.

La mida d’un anell de compromís és molt precisa. No és com amb les sabates, que pots estar entre dues talles i saps que si et balla una mica no passa res. Amb els anells és diferent i més delicat, ja que la variació de mil·límetres en un anell pot tenir molta importància. L’anell ha d’adaptar-se al dit còmodament, ha d’estar ben ajustat perquè no caigui, però prou fluix com per lliscar sense exercir massa pressió.

És per això, que existeixen moltíssimes talles, normalment se situen entre la 5 i la 28, i tot dependrà del dit en el que es vulgui lluir la joia i de l’amplària de dit de cada dona o home.

Et desvetllem dues formes diferents per saber la mida del dit de la teva futura dona i perquè puguis encertar de ple quan triïs l’anell. I les tres formes les aconseguirem amb el mètode elaborat per Clemència Peris.

joieria terrassa

Si fas clic aquí, trobaràs una guia de talles elaborada exclusivament per conèixer la grandària de l’anell que vols. Únicament has d’imprimir, assegurant-te abans que l’escalat de la pàgina del quadre d’impressió es troba en l’opció “cap”.

Una vegada impresa, i per assegurar-te que la grandària de la fulla impresa és el correcte, mesura la barra que apareix en negreta. Aquesta ha de mesurar exactament 30mm de llarg.

Partim de la base que quan un home vol comprar un anell de compromís ho farà per sorpresa, per la qual cosa l’altra part no pot assabentar-se ni sospitar en cap moment d’això. Així que evita costi el que costi insinuar-li o intentar esbrinar en quin dit es posaria l’anell en el cas que el tingués o si per casualitat coneix la talla del seu dit anul·lar. Perquè les dones no tenen un polsim de ximples i aquestes coses les oloren a quilòmetres de distància.

A partir d’aquí, ja podem procedir amb dos mètodes diferents:

• Mesurar amb un anell actual

joieria terrassa

Per a això és molt important aconseguir un anell seu sense que ella se’n dongui compte. Aprofita quan ella no estigui a casa per agafar-li un moment algun anell que tingui.

És molt important que t’asseguris que és un anell que sol posar-se actualment (ja que els dits són la primera part del cos que varia quan una guanya o perd pes). I si pots (això ja és més complicat), intenta agafar un anell que porti al dit anul·lar, ja que aquest és el dit més assidu per portar l’anell de compromís.

A continuació, agafa la guia de talles que has imprès i col·loca l’anell sobre els cercles que trobaràs en la primera fulla. Fes coincidir la vora interior de l’anell amb algun dels cercles. Quan donis amb el cercle, tindràs el diàmetre interior de l’anell en mil·límetres.

Finalment, dirigeix-te a la pàgina 3, on trobaràs una taula. Busca la casella on aparegui la mesura que acabes d’obtenir, i en funció del país des d’on estiguis comprant, sabràs immediatament a quina talla pertany l’anell.

*Si veus que l’anell es troba entre dues grandàries, opta pel més gran.

• Saber la talla de l’anell mesurant el seu dit

joieria terrassa

Si no has pogut aconseguir cap anell, no et preocupis. Existeix una altra manera per donar amb la talla correcta. Si et decantes per aquesta forma, intenta fer-ho de nit. Quan ella estigui dormint és una magnífica opció, ja que al final del dia és quan els seus dits estaran calents i relaxats. (Quan fa fred els dits es contreuen i són més petits).

Amb l’ajuda d’un fil fi, envolta-li el dit anul·lar sense exercir massa pressió, però al mateix temps sense que et quedi massa solt i marca la mesura exacta. Agafa una regla i mesura els mil·límetres des de l’inici del fil fins a la marca que hagis fet. I quan tinguis els mil·límetres, únicament et quedarà fer el mateix que hem explicat en el mètode anterior. Fàcil, veritat?

Ara ja saps com triar anells de compromís! Tot i així, i encara que el mètode és 100% fiable, sempre existeix un marge d’error. Però no us preocupeu, quan vingueu a triar l’anell de compromís a la nostre joieria Terrassa tindreu la seguretat de que en cas que no li vagi bé del tot, us el posarem a mida posteriormente sense cap tipus de cost.

Us esperem!