719 Views |  Like

ESPECIALISTES EN ANELLS D’ACER

A la nostre joieria Terrassa podreu trobar una gran varietat d’ anells d’acer . A Clemència Peris no solament som especialistes en joies realitzades en or o en plata, sino que també treballem l’acer amb l’objectiu de poder oferir dissenys que s’adaptin a tot tipus d’estils i preferencies.

A Clemència Peris, ademés d’ anells d’acer, també podreu trobar altres peces de joieria realitzades en aquest tipus de material, com per exemple braçalets, penjolls i aliances de casament.

Especialistes en anells d’acer a la nostre joieria Terrassa

L’acer és un material molt recurrent en peces de joieria. Es tracta d’un material molt resistent, ideal per fabricar joies destinades a un ús diari. Ademés, l’acer es caracteritza per tenir un preu bastant més económic en comparació amb altres, com poden ser l’or o la plata.

Son moltes les ventatjes que ofereixen els anells d’acer i totes les joies fabricades amb aquest materia:

  • No provoca alergies.
  • No s’oxida, pel que aparenment sempre està intacte.
  • No destinyeix ni taca els dits.
  • Conserva la seva lluentor i el seu color com el primer dia.
  • No necessita un manteniment constant.

A Clemència Peris treballem amb diferentes tonalitats d’acer. Així doncs, a la nostre joieria Terrassa podreu trobar anells d’acer dorats, rosats, platejats i negres. I pels que busquin un anell d’acer amb un punt d’exclusivitat, res millor que els anells d’acer amb diamants. Una combinació preciosa que farà única la vostre joia.

Els anells d’acer es consideren una peça molt acertada per regalar. Relació qualitat preu és inmillorable. Pero aquest material no solament está destinat a la fabricació de qualsevol tipus d’anell, sino que també és molt utilitzat per fabricar anells amb significat, com per exemple les aliances de boda.

Són molt els nuvis que opten per unes aliances de boda d’acer. Peces úniques per moments únics que encara fan més seves amb una inscripció present a la part interior de cada aliança. Normalement s’opta per la data del casament o els noms dels respectius nuvis.

Com podeu comprovar, l’us de l’acer en el món de la joieria és molt ampli. A continuació, us deixem alguns anells d’acer que podeu trobar a la nostre joieria Terrassa.

Us esperem a C/Pare Llaurador, nº51 de Terrassa.

anells d'acer

anells d'acer

anells d'acer

anells d'acer