765 Views |  Like

ERRORS QUE CAL EVITAR DURANT L’ELECCIÓ DELS ANELLS DE COMPROMÍS

Fa poc compartíem amb tots vosaltres els errors més comuns que es cometem durant l’elecció de les aliances de boda i que cal intentar evitar. Avui, volem fer el mateix, però amb una altra de les peces d’alta joieria més importants: els anells de compromís. Vols saber quins són els errors que cal evitar durant l’elecció dels anells de compromís? Te’ls desvetllem tots, a continuació.

4 errors que cal evitar durant l’elecció dels anells de compromís

 L’elecció d’un anell de compromís és una elecció important ja que implica fonamentalment dues coses. La primera és que has decidit fer el pas i tens clar que vols passar la resta de la teva vida amb aquesta persona. I la segona és que t’enfrontes a una decisió que implica escollir UN anell d’entre multitud d’opcions i característiques que probablement desconeguis. I és que un no compra un anell de compromís massa sovint, és per això que és probable que hi hagi coses que se t’escapin de les mans.

Des de la nostre joieria TerrassaClemència Peris – volem facilitar-te l’experiència de compra. I, sobretot, volem donar-te alguns consells perquè evitis cometre alguns dels errors més comuns.

Com molts ja sabreu, a Clemència Peris som especialistes en el disseny i en la creació d’anells de compromís. Els nostres gairebé 40 anys d’experiència ens han permès dissenyar una àmplia col·lecció d’anells de compromís amb la intenció de satisfer les necessitats de diferents públics i adaptar-nos així als seus gustos i a les seves butxaques.

A la nostra joieria Terrassa podreu trobar anells de compromís de molts tipus: estil solitari, aliances de diamants, anells d’or blanc, d’or groc, d’or rosa, d’or negre, dissenys moderns, uns altres més clàssics, peces amb diamants, peces amb pedres precioses… Podeu veure la col·lecció completa aquí.

Ara sí, ha arribat el moment de compartir amb vosaltres 4 dels errors que cal evitar durant l’elecció dels anells de compromís:

1. Creure que únicament existeixen anells molt cars

Un anell de compromís és una peça d’alta joieria molt especial. Motiu pel qual se sol tenir la creença que sempre tenen preus elevats. I és veritat que poden aconseguir xifres estratosfèriques, fet que va directament relacionat amb la qualitat dels materials i amb la grandària de les pedres precioses. Però és un error pensar que està fora de l’abast d’un. A Clemència Peris podreu trobar anells de compromís amb un preu realment competitiu. Això sí, amb una qualitat sorprenent. Nosaltres sempre preferim apostar per un diamant més petitó però que realment brilli, que no per un d’una grandària superior que no brillo en absolut.

 anells de compromís baratos

2. Pensar que el solitari de compromís és la teva única opció

Es tendeix a pensar que l’únic anell de compromís que existeix al món és el tipus solitari (moltes vegades perquè és el que sempre mostren les pel·lícules romàntiques). I òbviament és una opció d’allò més vàlida i realment bonica. Però per a aquells que vulguin temptejar altres opcions dir-vos que les aliances de diamants es situen com una opció cada vegada més desitjada: tant les aliances senceres com les mitges aliances de diamants. En realitat, qualsevol anell pot servir com a anell de compromís si va acompanyat d’un «et vols casar amb mi?”.

aliances de diamants

3. Deixar-te influenciar massa

Demanar opinió és normal i de fet, aconsellable. Però sempre que aquesta opinió no es converteixi en imposició. Normalment són les germanes, les mares o les amigues del nuvi els qui li ajuden a trobar l’anell perfecte a través de consells o de preferències de la futura núvia. Escolteu totes les opinions que necessiteu però sigueu vosaltres els que prengueu la decisió final. Heu de quedar-vos amb la sensació de que heu estat vosaltres els que heu escollit l’anell que canviarà el vostre futur.

4. Creure que un anell de compromís solament pot tenir diamants

Cert és que la gran majoria d’anells de compromís es caracteritzen per posseir diamants: la pedra preciosa més usada per a aquest tipus de creacions. Però no us cregueu que sempre ha de ser així. Els anells de compromís amb un altre tipus de pedres precioses són igual de vàlids.  Podeu apostar per safirs, rubís, maragdes, ametistes…

joieria terrassa

Fins a aquí els nostres consells sobre els errors que cal evitar durant l’elecció dels anells de compromís. Si teniu qualsevol pregunta o suggeriment, no dubteu a contactar amb els experts joiers de la nostre joieria Terrassa, estaran encantats de poder ajudar-vos. Si voleu veure una petita selecció de la col·lecció d’anells de compromís de la firma podeu fer-ho aquí.

Us esperem sense compromís a la nostre joieria Terrassa: C/Pare Llaurador, 51.