831 Views |  Like

COM TRIAR EL MILLOR ANELL DE COMPROMÍS?

Abans de la boda, abans del “sí, vull”, abans del primer ball i abans del “feliços per sempre” hi ha un moment que ho canvia tot. Un moment que para algunes és sagrat i que ha d’estar a l’altura de complir les seves expectatives: la proposició, i més concretament, L’ANELL DE COMPROMÍS.

I això depèn exclusivament d’ells. I sembla tasca fàcil, però no ho és. Però que no condeixi el pànic, des de l’equip de la nostre joieria TerrassaClemència Peris – hem elaborat la guia definitiva perquè el nuvis escolliu l’anell de compromís dels seus somnis, aquell amb el que us assegurareu un “sí, vull” acompanyat de llàgrimes, abraçades i una felicitat arrolladora.

Consells per escollir l’anell de compromís

anell de compromís joieria terrassa

  1. El diamant com a protagonista absolut

Si per alguna cosa es caracteritzen els anells de compromís és per la inclusió de pedres en els seus dissenys. Normalment, se sol apostar pel diamant, una pedra que ho simbolitza tot en aquest tipus de declaracions. Sens dubte, l’aposta més segura i a més, la que la futura núvia tindrà en ment. Cerciora’t que el diamant o els diamants presents en l’anell de compromís que triïs, siguin de bona qualitat perquè el disseny fregui la perfecció. Aquí pots aprendre tot el que necessites saber sobre la qualitat d’aquests: guia de diamants.

  1. Que reflecteixi la seva personalitat

Cal tenir en compte que qui portarà l’anell de compromís serà ella, no tu. És per això que és importantíssim adequar-se el màxim possible als seus gustos, en allò que saps que l’emocionarà.

És probable que en alguna ocasió t’hagi donat alguna pista mentre s’ha quedat hipnotitzada mirant anells per internet (sí, solem fer-ho!) o t’hagi fet algun comentari sobre l’anell de compromís de la seva amiga, per exemple si prefereix l’or blanc, l’or groc o l’or rosa; o si es decanta més per disseny innovador o per un solitari tradicional. Intenta recordar-ho, és una informació molt valiosa.

  1. Ajuda femenina

anell de compromís

Si es dóna l’improbable cas que mai t’hagi donat cap pista sobre com voldria que fos l’anell de compromís dels seus somnis, pots recórrer a l’ajuda femenina més propera com la de les seves amigues, germanes o la de la seva mare.

Entre dones es normal parlar d’aquest tema en més d’una ocasió i segur que et podran guiar. Però no t’oblidis que l’anell de compromís és per a la teva futura dona i encara que ella tingui un prototip d’anell dels seus somnis, has d’arriscar i aconseguir sorprendre-la, sempre dins del marge de la seva personalitat. Perquè ella pot tenir al cap un anell de compromís ideal, però es probable que no en tingui un altre perquè no hagi tingut la oportunitat de veure més opcions. Per tant, tens la oportunitat de sorprendre-la amb un disseny millorat del que té en ment i amb el que es quedarà sense alè.

  1. Avantatges de comprar anells de compromís a la nostre joieria Terrassa

El pressupost que es tingui juga un paper fonamental en l’elecció d’un anell de compromís. Així que hem d’adequar-nos a ell i triar l’opció que millor s’ajusti. A la nostre joieria Terrassa tindràs la oportunitat de trobar una gran quantitat de dissenys que s’adapten a totes les necessitats. I no sol això, podràs gaudir d’una gran quantitat d’avantatges, com per exemple: atenció personalitzada, assesorament professional, màxima qualitat, gravat gratuit, canvi de talla sense cost, enviament gratuit a qualsevol destí, finançament amb La Caixa…

  1. No solament existeix el tradicional solitari

anell de compromís

Molta gent associa el tradicional anell de compromís amb un solitari. Però ella no té perquè preferir aquest tipus de disseny. Actualment molts anells de compromís tenen forma de mitges aliances o aliances senceres plenes de diamants. Un disseny preciós i diferent que es coneix com a anell català, com per exemple la que el Rei Felip li va regalar a la Reina Letizia en la seva demanada.

  1. Personalització

Si alguna cosa els agrada a les dones és l’exclusivitat, aquell detall que fa que una cosa sigui única. I en un anell de compromís és essencial i pots fer-ho fàcilment amb el gravat d’unes paraules en el seu interior. Pensa en alguna cosa especial pels dos, en aquella data que ho va canviar tot o en una frase que solament tingui sentit per a tots dos. L’opció perfecta per afegir-li valor emocional al que segur serà una versió millorada de l’anell dels seus somnis.

Ara ja pots deixar de fer-te aquesta pregunta que porta turmentant-te durant mesos: “com triar un anell de compromís?» Ara ja tens la resposta. Amb aquests consells estàs més que preparat per triar el millor anell de compromís per a l’amor de la teva vida.

anell de compromís

Sabem de sobres que per a molts homes és un pas difícil de donar i que fins i tot us arriba a amoïnar. Però no us atabaleu, és completament normal i, és més, és una bona senyal. Els nervis sempre van en relació a l’important que resulta per a vosaltres encertar i triar el millor anell de compromís. El més important és que confiïs en tu, en el teu criteri i en l’amor compartit. Això t’ajudarà a saber, quan ho vegis, quin és el millor anell de compromís per ella, aquell que porta el seu nom.

I si el que estas buscantsón dissenys innovadors, únics i exquisits, et recomanem que li facis un cop d’ull a les propostes de la nostre joieria Terrassa, estem convençuts que trobaràs EL SEU anell i podràs beneficiar-te de tots els avantatges online que t’oferim. Pots veure una petita mostra aquí.