1020 Views |  Like

BLACK DAYS JOIERIA TERRASSA: -15% EN TOTA LA COL·LECCIÓ

A la nostre joieria Terrassa Clemència Peris volem agrair-vos vostra total confiança i volem fer-ho amb uns dies especials en els que podreu gaudir d’un descompte exclusiu en la nostra col·lecció. A partir del dia 9 de novembre i fins al 25 de novembre podreu gaudir d’un 15% de descompte en TOTA la nostra col·lecció. Uns BLACK DAYS únics en els que podeu aprofitar per adquirir aquella peça d’alta joieria tan especial per a la gent que estimeu.

BLACK DAYS: 15% de descompte a la nostre joieria Terrassa

black friday joieria Terrassa

Amb el codi BF15 se us aplicarà el descompte de forma automàtica a la nostre joieria Terrassa en tota la nostre col·lecció. És a dir, en totes les nostres peces seus aplicarà el descompte indicat sobre el preu marcat.

Sens dubte, una oportunitat única:

  • Per adquirir l’anell de compromís i demanar-li matrimoni a la dona de la teva vida per cap d’any
  • Per comprar el regalet de Nadal a aquella persona tan especial
  • Per fer-vos amb les aliances de noces si us caseu l’any que ve
  • O perquè no, per donar-te el capritx que fa temps que tens en ment

Com us comentàvem al principi, aquest 15% de descompte exclusiu és aplicable a tota la nostra col·lecció, per la qual cosa el podreu disfrutar en anells de compromís, aliances de noces, anells de diamants, penjolls, riveres de diamants, braçalets, joies per a home, joies amb pedres precioses…

I les sorpreses dels nostres BLACK DAYS no acaben aquí…. no solament volíem sorprendre-us amb el -15%, sinó que a més volem oferir-vos el GRAVAT GRATUÏT en les vostres compres. En aquest cas només heu d’indicar-nos què voleu gravar a la joia en el moment de realitzar la compra.

A més, seguireu gaudint de tots els nostres avantatges:

  • enviament gratuït i assegurat a qualsevol part del món
  • canvi de talla sense cost
  • garantia de 2 anys
  • opció de finançament
  • servei personalitzat

Esperem que gaudiu moltíssim d’aquests dies i que trobeu la peça d’alta joieria dels vostres somnis. Una peça que sens dubte estarà carregada d’un gran valor sentimental i que sempre portarà implícit un record per a tota la vida. Perquè les joies és el que tenen, són records eterns que sempre portem amb nosaltres.

Ens veiem a la nostre joieria Terrassa situada al C/Pare Llaurador, 51 de Terrassa.

Per a qualsevol pregunta, no dubteu a contactar amb el nostre equip, estarà encantat de poder atendre-us i solucionar els vostres dubtes!