931 Views |  Like

ANELLS DE COMPROMÍS TERRASSA

Avui us volem parlar d’una de les peces més demandades i amb més sentiment de la alta joyería. Es tracta d’una peça molt especial que té un gran significat i que sol ser decissió del home. Exacte, ens estem referint als anells de compromís terrassa

Els anells de comprimís són una de les peces més admirades i més desitjades per totes aquelles dones que han somiat amb casar-se des de que eren petites. És per això, que el fet de que el home sigui el que tingui que donar el pas, dirigir-se a la joieria i escollir l’anell té un gran significat per elles. Així que, us podem garantitzar, que sigui quin sigui l’anell de compromís pel que us decidiu, li encantarà. I no sol li encantarà pel disseny, sino perque li regalarà l’home amb qui vol passar la resta de la seva vida.

Anells de compromís Terrassa: varietat i disseny

A la nostre joieria a Terrassa, podrà descobrir una gran varietat d’anells de comprimís terrassa.

Peces confecciondes a mà, pels nostres joiers Experts al nostre propi taller. Totes les postres peces han estat creades per la propia firma, concretament per la dissenyadora-fundadora: Clemència Peris. Es tracta de dissenys 100% propis que no trobarà en ninguna altre joieria a terrassa, o fora de la ciutat.

Podreu trobar des de anells estil solitari fins a aliances de diamants, passant per anells d’or, anells d’acer o anells de diamants.

Ademés li oferim diverses opcions i estils: anells moderns; com per exemple les aliances de diamants amb un disseny molt estudiat, anells clássics, com els tradicionals solitaris de comprimís, i anells atrevits, com els anells d’or negre i diamants, per aquelles dones amb molta personalitat que desitgen una peça única i súper especial.

A continuació, podrà veure alguns dels models més exitosos que podrà trobar a la nostre joieria a Terrassa.

Anells de compromís Terrassa:

anells de compromís terrassa anells de compromís terrassa anells de compromís terrassa anells de compromís terrassa