965 Views |  Like

ANELLS DE COMPROMÍS QUE ET FARAN SOSPIRAR AQUEST 2018

Ens trobem de camí a estiu, una de les èpoques on les demanades de matrimoni estan a l’ordre del dia. I és que la caloreta, els viatges a llocs paradisíacs i els dies de desconnexió conviden a preparar una «pedida» de somni. Si ets dels que està pensant a demanar matrimoni a l’estiu, et proposem alguns dels anells de compromís perfectes amb els que el sí vull està assegurat.

Encara et queden dos mesos per davant per trobar l’anell de compromís ideal. Aquell que més encaixi amb la personalitat, amb el gust i amb l’estil de la futura núvia. Un període de temps més que suficient per tenir-ho tot sota control i per saber controlar els nervis abans de donar el gran pas.

Des de la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – volem compartir amb vosaltres els anells de compromís que seran tendència aquest any, una selecció de dissenys exclusius i d’allò més variats que arriben amb molta força per ser testimonis d’una multitud d’històries d’amor al voltant del món.

Preparar una demanada de matrimoni no és fàcil. A la important decisió, cal sumar-li els nervis previs, la incertesa del “què dirà”, l’elecció del lloc i la preparació de les paraules adequades. I el més important, la selecció de l’anell de compromís!

A Clemència Peris portem més de 35 anys dissenyant i creant aquest tipus de peces d’alta joieria. Una experiència que ens ha convertit en veritables professionals del sector i que ens ha permès crear peces excepcionals amb un disseny propi veritablement innovador. Des dels inicis de la firma, hem treballat amb materials de primeríssima qualitat: or de 18kt i diamants certificats.

Una demanada de mà és un moment molt íntim que probablement passarà a ocupar un lloc privilegiat en els nostres records. Des de la firma ens agrada ajudar i contribuir en tot el que estigui en el nostre abast. És per això que ens agrada brindar una atenció totalment personalitzada i de qualitat a tots i cadascun dels nuvis que confien en nosaltres. Així com brindar-los consells perquè escullin els anells de compromís perfectes.

Consells per escollir els anells de compromís perfectes

anells de compromís tendencia 2018

Molts nuvis tenen molt clar quin tipus d’anell de compromís volen, per la qual cosa es llancen directament cap a ell. Però hi ha molts uns altres que no, que la indecisió s’apodera d’ells des del primer moment: no saben quin estil d’anell és millor, quina tonalitat d’or és més adequada o quina grandària ha de tenir el diamant. I és que, encara que no ho sembli, existeixen molts tipus d’anells de compromís.

A Clemència Peris som especialistes en el disseny d’aquest tipus de peces, és per això que en la nostra joieria a Terrassa podeu trobar una gran quantitat de models que s’adapten a diferents gustos i preferències: anells estil solitari, aliances amb diamants, anells de compromís moderns, dissenys més clàssics, anells d’or blanc, d’or groc, d’or rosa i fins i tot d’or negre.

A continuació, us donem algunes pautes que podeu seguir a l’hora d’escollir un anell de compromís, uns passos que us ajudaran a anar descartant opcions i a donar amb l’anell que més pugui encaixar amb l’estil de la futura núvia:

  • Selecciona el material i el color. La gran majoria dels nostres anells estan realitzats en or de 18kt, material més demandat per a aquest tipus de peces. Podreu trobar diferents tonalitats: or blanc, or groc, or rosa i or negre. Una primera decisió seria seleccionar la tonalitat.
  • Decideix si vols que tingui o no diamants. En general, els anells de compromís contenen diamants. Però hi ha molts homes que opten per anells amb pedres precioses. Una elecció igualment vàlida i preciosa.
  • No fa falta que l’anell de compromís sigui el típic solitari de compromís. Sí que és veritat que sol ser el més demandat. Però existeixen moltes altres opcions, com, per exemple: l’aliança de diamants.
  • Encara que no hi ha cap tipus de problema si us voleu sortir del tradicional i apostar per anells que no segueixin cap dels dos patrons anunciats anteriorment. Pots optar per anells amb dissenys innovadors i diferents.
  • En definitiva, escull la forma: estil solitari, aliança de brillants, anell amb pedres precioses, anell modern…
  • Decideix l’acabat. Pots optar entre acabat brillant, mat, arenós…
  • Finalment, grava’l. A Clemència Peris oferim el servei de gravat gratuït. Una opció ideal una cop hagi pronunciat el “sí, vull”. És un detall que us permetrà recordar aquest moment tan especial per sempre. Normalment, s’opta per gravar el nom del nuvi o la data de la demanada.

Qualsevol dubte que tingueu, podeu posar-vos en contacte directament amb l’equip expert de la nostre joieria Terrassa, qui estarà encantat de poder ajudar-vos. Ells us ajudaran i us aconsellaran sobre qualsevol dubte que us pugui sorgir.

A continuació, us ensenyem alguns dels anells de compromís que seran tendència aquest any. Dissenys d’alta joieria exquisits i que s’adapten a diferents gustos, estils i personalitats.

anells de compromis tendencia 2018 anells de compromis tendencia 2018 anells de compromis tendencia 2018 anells de compromis tendencia 2018 anells de compromis tendencia 2018 anells de compromís tendencia 2018 anells de compromís tendencia 2018

Com veieu, l’or negre s’imposa amb força i els solitaris de compromís i les mitges aliances segueixen sent aposta segura. Tornen els clàssics, com els anells de compromís d’or groc tradicionals, i s’aposta pels solitaris de compromís amb pavé i pels anells amb diamants talla maragda i oval. A més, l’or rosa de 18kt s’imposa amb força per barrejar-se de forma sublim amb els diamants. Els anells de compromís amb pedres precioses i aquells amb dissenys innovadors i totalment contemporanis arriben per sorprendre i per convertir-se en els més desitjats del moment.

Podes veure més models aquí. Quin d’aquets anells de compromís us ha agradat mes? Us esperen sense compromís al C/Pare Llaurador, 51 Terrassa (Barcelona).