1246 Views |  Like

ANELLS DE COMPROMÍS MODERNS

Molts són els homes que, cada vegada més, es submergeixen en una recerca exhaustiva d’anells de compromís moderns. Es tracta de nuvis que volen trovar un anell de compromís fora del comú, que volen sorprendre a la dona de la seva vida amb una peça única i amb un disseny transgressor i allunyat del tradicional.

Anells de compromís moderns per sorprendre

Estem acostumats a l’anell de compromís tradicional, un anell que adquireix forma de solitari de compromís de 4 o 6 grapes, realitzat en or blanc de 18kt i amb un diamant talla brillant com a protagonista. Un tipus d’anell molt demandat i que està molt bé per a aquelles parelles amants de les tradicions. Sens dubte, una aposta segura.

Però no ens hem d’oblidar d’aquelles altres parelles amb esperit aventurer, que posseeixen un estil transgressor i que tenen moltíssima personalitat. Per a ells s’ha inventat l’alta joieria moderna i a la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – trobaran el que estan buscant.

A Clemència Peris comptem amb una amplísima col·lecció d’anells de compromís que es podrien dividir en dos grups: els anells de compromís tradicionals i els anells de compromís moderns. Avui ens volem centrar en el segon grup.

La nostra dissenyadora és una amant incondicional del disseny exclusiu, de l’arquitectura i de l’art. Facetes que plasma en aquelles creacions a les que vol donar un toc únic, creatiu i totalment modern. Per a això sol utilitzar molt l’or negre, les formes que desafien la gravetat i les línies geomètriques impossibles. Prova d’això, la seva col·lecció més creativa i original.

A continuació, us deixem amb 5 anells de compromís moderns perfectes per a aquells que busquen un anell de compromís exclusiu, excepcional i diferent.

Es tracta de peces amb una bellesa sublim amb les que sorprendràs com mai. Creacions que no trobaràs en cap altre lloc realitzades a mà pels nostres experts joiers amb materials de primeríssima qualitat.

  1. Anell de compromís amb doble braç

joieria terrassa

En aquest anell de compromís d’or groc destaca la segona circumferència en la que 121 diamants en talla brillant han estat encastats amb pavé. Un exercici de subtilesa compositiva en la que el preciós diamant central de 0,45qts reina gairebé suspès entre els dos volums.

2. Solitari de compromís amb diamant flotant

joieria terrassa

Aquest anell de compromís d’or blanc amb 143 diamants en talla brillant és una mostra de bellesa i atemporal distinció. 2,49 qt rematats per l’esplèndid diamant central de 0,7qt. Arquitectura en estat pur.

3. Anell de compromís d’or negre amb doble braç

joieria terrassa

Anell de compromís que juga amb l’asimetria dels seus dos braços units per dos espectaculars diamants d’1qt. Una línia banyada en rodi negre; l’altra, coberta de diamants encastats en pavé amb un pes de 3,32ct. El resultat, sublim.

4. Solitari de compromís arquitectònic

joieria terrassa

Anell de Compromís d’or blanc 18k fet completament a mà. Un excepcional exemple de mestratge tècnic. La lluentor de les seves 8 diamants encastats amb puntadas en boques independents és coronat pel diamant central que sobresurt majestuosament.

5. Solitari de compromís amb 17 diamants

anells de compromís moderns

De vegades, definir el luxe és complicat. Unes altres, es resol amb una mirada. Com en aquesta creació, dissenyada al voltant d’un espectacular diamant central en talla brillant. Una expressió única reforçada pels 16 diamants i l’or blanc de 18k que ho realcen.

Si voleu veure més models, podeu fer-ho a la nostre joieria Terrassa situada al Carrer Pare Llaurador, 51. Us hi esperem!