1217 Views |  Like

ANELLS DE COMPROMÍS 2019

Un nou any és sinònim d’una infinitat d’aventures per complir. 12 mesos per davant en els que moltes de vosaltres pronunciareu el «sí, vull» més important de les vostres vides. A Clemència Peris ens agrada aconsellar-vos i proposar-vos les millors peces per a l’ocasió. És per això, que avui, al blog, us proposem els millors anells de compromís 2019.

Els millors anells de compromís 2019

2019 ve carregat de varietats. I és que els anells de compromís que seran tendència aquest any responen a diferents estils i personalitats, per la qual cosa no us preocupeu, perquè no tindreu cap problema en trobar l’anell de compromís perfecta per a la dona de la vostra vida.

Els anells de compromís 2019 que més èxit tindran aquest any no només tindran els diamants com a protagonistes absoluts, sinó que les pedres precioses es faran lloc per a formar part dels anells de demanada més desitjats.

A la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – hem fet una selecció dels millors anells de compromís amb els que el «sí, vull» està més que assegurat. Dissenys entre els quals veurem els tradicionals solitaris de compromís, encara que reinventats, solitaris triples, anells amb pedres precioses, aliances de diamants, i anells d’or negre.

Aquests són els anells de compromís 2019 que tenen totes les paperetes de ser els més demandats i, per tant, de veure’ls resplendir a les mans de moltes de vosaltres:

Solitari de compromís tradicional

El clàssic anell de compromís que hem reinventat amb un disseny exquisit i amb unes línies fines i elegants. I per tots aquells que volen anar un pas més enllà, us recomanem els solitaris amb diamants talla oval i talla princesa.

anells de compromís 2019

Solitari de compromís amb safir

Cada vegada més, les pedres precioses tenen més adeptes entre els homes que busquen l’anell perfecte. Un dels preferits? Els safirs blaus, seguits dels rubis i les maragdes.

Solitari de compromís amb safir rosa

Qui diu que un safir rosa no pot ser l’escollit per demanar matrimoni? El color indiscutible de l’amor serà el protagonista d’un disseny que es fundeix de forma sublim amb els diamants.

anells de compromís 2019

Solitari triple diamant

Un disseny ideal que triplica la presència del diamant talla brillant, fent que enlluerni totalment.

anells de compromís 2019

Anells d’or negre

L’or negre de 18kt cada any guanya més força en el sector nupcial. No només en els anells de noces, sinó en anells de compromís estil solitari i estil aliança. Una opció perfecta per a aquells nuvis que busquen un disseny únic, diferent i totalment innovador.

anells de compromís or negre

Aliances de diamants

Molts són els homes que en comptes d’apostar per solitaris de compromís, prefereixen fer-ho per aliances de diamants. I encara que les clàssiques continuen agradant moltíssim, també s’obren pas altres tipus d’aliances de diamants com per exemple les aliances amb pedres precioses, les aliances d’or negre de 18kt i les aliances amb diamants negres.

anells de compromís 2019

Per quin d’aquests anells de compromís creus que et decantaries?

Pots veure una part de la nostre col·lecció d’anells de compromís aquí i a la nostre joieria Terrassa. Us esperem al Carrer Pare Llaurador, 51.