817 Views |  Like

L’ANELL DE COMPROMÍS QUE MARCARÀ LA TEVA HISTÒRIA

“El cor se’t posa a cent, sents que està a punt de passar i no pots deixar de mirar-ho. Què guapo és, penses. Allí està l’home més important de la teva vida amb una capseta negra a la mà. T’agradaria parar el temps, que algú fotografiés cada segon perquè poguessis revivir-ho mil cops. Què per què? Perquè t’has imaginat aquest moment des que tenies 15 anys. I de sobte ho escoltes, “vols casar-te amb mi?” No ho dubtes, la resposta és automàtica: “sí!!”. Obre la capseta i el veus. És perfecte. l’anell de compromís més bonic que has vist mai. L’anell de compromís que sempre havies somiat, el teu anell. És més, una versió millorada del que havies dibuixat a la teva ment milions de vegades. Un anell que porta el teu nom i que no pots deixar de mirar”.

Joieria Terrassa: troba l’ anell de compromís dels seus somnis

Escollir un anell de compromís requereix temps i paciència. És el símbol que marcarà un abans i un després en la seva vida i cal prendre la decisió amb cap. A la nostre joieria Terrassa podreu trobar una gran quantitat de dissenys que s’adapten als gustos i als estils de diferents dones perque pogueu trobar aquell que més encaixi amb ella. 

Ademés, podreu disfrutar d’un assessorament totalment personalitzat brindat pels nostres experts joiers del que podreu gaudir sempre que ho necessiteu.

Podreu trobar anells de compromís clássics, anells moderns, solitaris de compromis, anells d’or negre o aliances de diamants, entre altres.

El veritable significant d’un anell de comrpomís

Un anell de compromís és ella, és el seu propi reflex. Són els anys que porteu junts, la vostra primera cita i el vostre primer petó. Són les hores parlant per telèfon, els missatges de bon dia i els passejos a l’hivern. Són els vins dels dijous, les promeses dels divendres i aquelles abraçades eternes. Són les tardes al cinema, les riallades compartides i les mirades sense paraules. Són els petons robats, els petons sentits i els petons que encara queden per arribar. Un anell de compromís és ella, ets tu. Un anell de compromís és la vostra història d’amor i la de ningú més.

Així que nuvis del voltant del món, no us preocupeu. No és difícil trobar l’anell que porta el seu nom. Solament heu de tirar la vista enrere, recórrer la vostra pròpia història i materialitzar-la en aquet preciós objecte que serà l’inici del segon llibre que escriureu junts.

Existeix un anell de compromís per a cada tipus de dona. Hi ha anells clàssics, anells que brillen per la seva originalitat i anells amb una arquitectura màgica. Aquestes són algunes de les nostres propostes:

Anells de compromís per dones clàssiques: 

Vestit de núvia amb vel, invitacions escrites a mà i “Something stupid” de Frank and Nancy Sinatra per obrir el vals. Per elles es va crear el clàssic solitari de compromís, aquell anell del que no ens cansem mai de veure en les pel·lícules americanes. I la veritat sigui dita, hi ha clàssics que mai moren i nosaltres estem orgullosíssims d’aquesta meravella.

anell de compromís estil solitari

Un solitari reinventat dissenyat en or blanc de 18kt, amb quatre puntes i amb un braç estilitzat que subjecta un diamant central en talla brillant (0.2kt, 0.25kt, 0.3kt, 0.7kt, 1kt). Irresistible creació per a princeses a punt de viure el seu particular conte de fades.

I si ets més d’or groc, t’encantarà aquesta versió:

solitari de compromís or groc

Anells de compromis per dones originals: 

Aquest anell de compromís està dissenyat en or blanc de 18kt i porta amb 40 diamants talla brillant encastats en pavé al voltant del braç. Destaca, per suposat, per la seva espectacular pedra central: un diamant talla cor amb una puresa VS1, color G i certificat GIA/HRD.

anell de compromis diamant talla cor

El millor? Està dissenyat en 5 grandàries diferents: 0.5kt, 0.7kt, 1kt, 1.5kt i 3kt.

També pots apostar per la versió que presenta el braç llis; un solitari amb diamant talla cor igualment irresistible: 

solitari compromis diamant talla cor

Anells de compromís per dones atrevides: 

Per aquelles que no es conformen amb allò típic, per les que busquen la diferència i l’exclusivitat, per les que s’atreveixen amb tot. Per a elles solament valen les veritables obres d’art. I aquesta és una d’elles:

anell compromis modern

Un anell de compromís que brilla pel seu propi pes. Una creació que juga amb l’asimetria dels seus dos braços units per dos diamants d’1qt cadascun. Enamorada ens té l’arquitectura i enamorades estem dels homes que s’arrisquen amb anells com aquests!

Com podeu veure, tres estils completamente diferents però amb una única intenció: apostar per l’amor etern.

Us esperem a la nostre joieria Terrassa perque podeu veure diferents anells de compromís que s’adapten a diferents tipus de dona. Ens trobareu al Carrer Pare LLaurador, 51 de Terrassa.