649 Views |  Like

ALTA JOIERIA TERRASSA

Clemència Peris és sinònim d’alta joieria Terrassa. Una passió que la dissenyadora ha dut a terme des de 1979.

Avui, us volem introduir de ple en el cor de la nostra firma i compartir amb tots vosaltres la nostra essència, la nostra inspiració i la nostra passió pel mestratge artesanal.

L’essència de la firma

La firma Clemència Peris gaudeix d’un renom i un prestigi internacional a causa de la perfecció de les seves peces, de l’excel·lència en la seu savoire faire i de l’essència familiar. Tot això li ha permès oferir una joieria personalitzada i dotar-la d’una independència artística total. És per això que, per a la firma, resulta indispensable oferir una personalització única durant l’adquisició de la peça; un servei postvenda totalment personalitzat i familiar.

La influència de Barcelona en el disseny de joieria

joieria Terrassa

En el cor de la firma Clemència Peris està gravada la ciutat de Terrassa i de Barcelona; la seva sinergia és indiscutible. La personalitat cosmopolita i innovadora d’ambdues ciutats està escrita en les creacions de Clemència Peris des dels seus inicis; i així seguirà sent en generacions futures.

Joies realitzades a mà al nostre taller

joieria Terrassa

El segell Clemència Peris es dirigeix amb fortalesa cap al futur gràcies al seu mestratge artesanal i a la contínua recerca i innovació de materials nous, sempre caracteritzats per una qualitat indiscutible de màxim nivell. Clemència Peris produeix col·leccions excepcionals en petites sèries, dissenys que estan per sobre de les modes passatgeres i que s’eleven a la màxima excel·lència en el seu sector.

Alta joieria Terrassa: avantatges de comprar joies a la nostre botiga

joieria terrassa

La botiga insignia de la firma es troba a Terrassa, concretament al C/Pare Llaurador, 51. Es tracta de la primera botiga que la firma va obrir y on la diseñadora va començar a oferir els seus disenys als seus clients. Ademés, es un lloc molt especial, ja que al mateix edifici s’hi troba el taller on es creen totes i cada una de les joies de Clemència Peris.

Són molts els avantatges dels que podreu disfrutar a la nostre joieria Terrassa, com per exemple:

 • una atenció totalment personalitzada
 • un asessorament constant de la mà d’experts
 • una gran varietat de joies tant de or com de plata
 • una amplia colecció d’anells de compromís i de aliances de boda
 • joies per a tot tipus d’ocasions: per regalar, de neixament, de boda…
 • joies de dona i d’home
 • un tracte profesional, proper i familiar
 • peces amb una qualitat excelente
 • profesionals que t’aconsellen en funció de les teves necessitats i dels teus gustos i preferencias
 • peces que s’adapten a diferents butxaques
 • discreció total i absoluta

Us recordem que a la nostre joieria Terrassa podreu trobar tot tipus de peces d’alta joieria: anells de compromís, aliances de noces, anells de diamants, collarets, braçalets d’or i plata, joieria per a home… Alta joieria a Terrassa d’altíssima qualitat amb una atenció personalitzada, de confiança i de qualitat.

Si teniu qualsevol tipus de dubte o consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb el nostre servei expert de joiers.

Us esperem a C/Pare Llaurador, 51 Terrassa!