549 Views |  Like

ALIANCES DE NOCES ETERNES

Si alguna cosa tenim clara és que les joies sempre han jugat un paper fonamental en les relacions de parella. I no només ens referim als anells de compromís, que també. Però aquesta vegada volem posar l’accent en les aliances de noces tradicionals i en les aliances innovadores, el símbol per antonomàsia de la unió eterna entre dues persones.

Les aliances de noces són aquest tipus de peces que porten l’etiqueta de “per tota la vida”, peces que portaràs sempre, que es convertiran en una part de tu i que us treureu en molt poques ocasions. És aquesta joia que acabarà significant tant que cada vegada que la miris et recordarà al dia més important de les vostres vides. Així que l’elecció de les aliances de noces que compartiràs amb la teva parella no ha de ser presa a la lleugera.

aliances de noces

A partir d’aquí són moltes les opcions que teniu. A la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – som conscients de la importància d’aquestes peces i és per això que posem especial afecte i dedicació en els seus dissenys. Apostem per la renovació dels dissenys d’aquestes peces tan atemporals perquè mai passin de moda. I conscients de la importància del seu significat i de la gran varietat de gustos, apostem tant per dissenys més sobris i tradicionals, com per dissenys peces més innovadores i avantguardistes.

A continuació, hem seleccionat unes quantes aliances de noces, tant per a ella com para ell, i les hem classificat en dos grups: aliances de noces tradicionals i aliances de noces innovadores. D’aquesta forma, tindràs una visió molt més àmplia dels dissenys que oferim i alhora, descobriràs amb quins anells de matrimoni us sentiu més identificats.

ALIANCES DE NOCES TRADICIONALS

Es tracta de les aliances de boda clàssiques, normalment dissenyades de forma arrodonida o en estil mitjana canya. Els materials més usats per a aquest tipus de peces són l’or blanc i l’or groc. Encara que cada vegada més l’or rosa va guanyant terreny.
Normalment, es sol apostar per les aliances sense cap tipus de detall, és a dir, anells llisos amb un acabat brillant idèntics per a tots dos. Però hi ha aquells que prefereixen distingir l’aliança de la dona amb algun detall femení, com per exemple amb la inclusió d’algun diamant.

A continuació, us ensenyem una selecció de les nostres aliances de matrimoni dissenyades exclusivament per a aquelles parelles que es decanten per valors més tradicionals i que transformen les peces més clàssiques en especials.

aliances de noces aliances de noces aliances de noces aliances de noces aliances de noces

ALIANCES DE NOCES INNOVADORES

En aquest grup inclourem aquelles aliances de noces que destaquen pel seu toc innovador, per aquell detall que les fa especials. Aliances de noces destinades a enamorar i a retenir per sempre l’amor que els fa cobrar vida.

Per a aquesta ocasió, hem fet una selecció molt variada. En aquest grup inclourem aliances de noces que destaquen per diferents característiques. Són aliances d’or negre, aliances on els diamants són els protagonistes absoluts, aliances que desafien la senzillesa. Dissenys preciosos pels quals nosaltres particularment apostem. Modernitat i innovació per a totes aquelles persones que s’atreveixen amb tot allò que es surt del “comú”.

aliances de noces aliances de noces

aliances de noces aliances de noces aliances de noces aliances de noces

Ara que ja us heu fet una idea de la quantitat de dissenys que tenim a la nostre joieria Terrassa, solament us queda a vosaltres decidir amb quin grup us heu sentit més identificats. Sigui quin sigui, no dubteu que portareu amb vosaltres un disseny preciós, únic, de qualitat i molt especial que us unirà durant tota la vida.

Us invitem a la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris – a que conegueu la nostre amplia col·lecció d’aliances de matrimoni. Ens trobareu al Carrer Pare Llaurador, 51 de Terrassa (Barcelona).