896 Views |  Like

SOLITARI DE COMPROMÍS O ALIANÇA DE DIAMANTS PER DEMANAR MATRIMONI?

Molts dels homes que acudeixen a la nostre joieria Terrassa – Clemència Peris -, a l’hora d’adquirir el seu anell de compromís, no saben si apostar per un solitari de compromís o per una aliança de diamants. I és que es tracta de dos dels models més demandats per a aquest tipus d’ocasions.

Des de Clemència Peris volem ajudar-vos a decidir quin dels dos tipus d’anell de demanada us pot encaixar més, ja que tots dos presenten múltiples i diferents avantatges que us poden ajudar en la decisió final.

Solitari de compromís o aliança de diamants?

A la nostre joieria Terrassa som especialistes en el disseny i en la realització tant de solitaris de compromís com d’aliances de diamants. Dos tipus d’anells molt diferents en els que ens hem especialitzat des dels nostres inicis, al 1979.

Durant tots aquests anys hem creat diferents dissenys que s’adapten a tot tipus d’estils, gustos i butxaques, al mateix temps que hem anat perfeccionant les nostres creacions perquè tinguin 4 característiques indispensables: que estiguin fabricats amb or de 18kt, que continguin diamants d’altíssima qualitat, que el seu disseny sigui impecable i que ofereixin comoditat.

A la joieria Terrassa de la firma podeu trobar multitud de models que corresponen a tots dos estils. I podeu pensar, com pot haver-hi tants models d’un mateix tipus d’anell? Doncs bé, cada detall fa únic i especial un model en concret i pot canviar per complet el seu aspecte: el tipus d’or, el seu acabat, la talla del diamant… tot compte!

Per exemple, a la nostre joieria Terrassa podreu trobar solitaris d’or blanc, d’or groc, d’or negre, solitaris amb diamant talla brillant, talla cor, talla oval, talla pera, solitaris amb grapa rodona, amb grapa quadrada, amb acabat mat, amb acabat brillant…

En quant a les aliances de diamants, poden ser senceres o mitjanes. Poden tenir diamants talla brillant o diamants talla princesa, poden posseir diamants petitons o diamants de grans dimensions, poden estar muntats en carril o subjectats per grapes…

Com veieu, infinitat de combinacions que fan possible adaptar-se a diferents gustos, estils i personalitats.

A continuació, compartim amb tots vosaltres algunes dels aspectes i avantatges que podeu tenir en compte a l’hora de triar un estil d’anell de compromís o un altre.

Si trieu un solitari de compromís

solitari de compromís

 • Una aposta segura. El disseny tradicional per excel·lència amb el que el «sí, vull» està assegurat i amb el que tothom sabrà a l’instant que simbolitza «matrimoni».
 • Pots jugar amb la grandària del diamant central i adaptar-te així al pressupost que t’havies marcat.
 • Si t’agrada aquest tipus d’anell però al mateix temps t’agradaria arriscar una mica més, pots optar perun solitari de compromís estil triology. Una opció que es podria considerar a mig camí entre el solitari clàssic i una mitja aliança de diamants.
 • No existeix únicament el típic solitari de compromís d’or blanc amb diamant talla brillant. Pots optar per altres talles de diamant diferents, com per exemple: talla princesa, talla oval, talla pera, talla cor… Diferents opcions que li poden donar a l’anell un toc d’allò més exclusiu. O per què no, apostar per una pedra preciosa de color en comptes d’un diamant, com una maragda, un safir o un rubí.
 • És perfecte si la núvia té clar que l’aliança de matrimoni dels seus somnis seria una aliança de diamants. D’aquesta forma, en un futur tindria tots dos dissenys.

Si trieu una aliança de diamants

aliança de diamants

 • Es tracta d’un disseny preciós. D’aquelles joies que es consideren eternes i que irradien delicadesa, elegància i feminitat.
 • Ideal per a aquelles dones que com a aliança de matrimoni volen apostar sí o sí per l’aliança tradicional d’or groc.
 • És una decisió perfecta si vols apostar per un disseny diferent en el que els diamants siguin els protagonistes absoluts.
 • Pot combinar-se amb l’aliança de matrimoni o per contra, portar cada anell en una mà diferent.
 • Pots apostar per aliances senceres o per mitges aliances de diamants.
 • Poden tenir diamants talla brillant o diamants talla princesa.
 • La seva muntura pot ser en grapa o en carril.
 • El tipus d’or més freqüent i que més sol agradar per a aquest tipus d’anells és l’or blanc de 18kt amb acabat brillant.

Quin de les dues opcions us agrada més, el tradicional solitari de compromís o la preciosa aliança de diamants? Podeu veure alguns els nostres models, aquí.

De totes formes, estarem encantats de poder atendre-us a la nostre joieria Terrassa perque conegueu en primera persona els dissenys i la qualitat dels nostres materials. ¡Us esperem sense cap compromís!

Ens trobareu al C/Pare Llaurador, 51 de Terrassa.