719 Views |  Like

LES 4 MILLORS JOIES PER A UNA NÚVIA

Us heu preguntat alguna vegada quines són les joies més encertades que ha de portar una núvia el dia de les seva boda? L’equip expert de la nostre joieria TerrassaClemència Peris – ha fet la llista definitiva de les 4 millors joies per a una núvia .

Es tracta d’una proposta molt encertada que pot encaixar amb molts estils de núvia. És sòbria, no massa arriscada, subtil i exquisida. Per a aquelles núvies que tingueu devoció pel món de l’alta joieria, i pels diamants en particular, creiem que us encantarà.
Es tracta de 4 peces en les que els diamants són els protagonistes absoluts. Joiers que es poden portar al mateix temps sense donar la sensació de que la núvia va excessivament recarregada. Al tractar-se de peces amb un disseny molt estudiat, poden combinar-se totes alhora sense cap problema.

L’avantatge que tenen aquest tipus de joies és que poden adaptar-se a molts estils. Les pot portar una núvia tradicional amb un recollit polit, una núvia bohèmia que vulgui portar el cabell suelto, una núvia amb les ungles vermelles o una amb la manicura francesa; també les poden portar núvies amb vel, amb tacons XL o amb pamela.

Joies per a una núvia pel dia de les seva boda

Les 4 peces de joieria a les que ens estem referint en aquest post són: l’anell de compromís, unes arrecades llargues de diamants, una pulsera riviere i la futura aliança de boda.

A continuació us ensenyem les 4 millors joies per a una núvia pel dia de la seva boda:

1. Solitari de compromís

joies per a una núvia

No pot faltar. És l’anell amb el que “va començar tot”, amb el que  l’amor de la teva vida va decidir demanar-te que passessis la resta de la seva vida amb ell. Però això no fa falta dir-ho, perquè segurament no te l’has tret des de llavors. Al dir solitari de compromís, ens referim a qualsevol anell de compromís, ja siguin solitaris, aliances de diamants o tot tipus d’anells de brillants o pedres precioses que tinguessin aquest fi.

Si voleu veure alguns dels models que podreu trobar a la nostre joieria Terrassa feu click aquí.

2. Arracades en forma de llàgrima

joies per a una núvia

Per a molts pot semblar una opció una mica clàssica, però Clemència Peris ha volgut reinventar aquesta peça, creant un disseny amb acabats i detalls contemporanis. Com podeu apreciar es tracta d’unes arrecades en les que el diamant en forma de llàgrima es troba flotant, generant així un moviment súper femení. A més, el diamant no està subjecte per cap anella sinó que ha estat perforat per suprimir elements que poguessin recarregar la peça. Però encara no sabeu el millor: es tracta d’unes arracades 2 en 1 que podreu portar la resta de la vostra vida en funció de quina sigui l’ocasió, ja que es pot desmuntar. Si treieu la part de sota, tindreu unes criolles de diamants precioses, ideals per portar dia a dia.

3. Pulsera riviere de diamants

joies per a una núvia

La peça que mai falla i una de les més desitjades per a les dones. Una joia que es converteix en el centre de totes les mirades però que alhora passa desapercebuda. Sempre summa, mai resta. Ideal per a les núvies amb tot tipus de vestits paraula d’honor, tirants, màniga curta, màniga francesa… En els vestits de màniga llarga pot col·locar-se per damunt.

4. Aliança de matrimoni en or groc

joies per a una núvia

Sens dubte, l’anell més important en una boda. El que portaràs tota la vida i el que et veuràs dia sí dia també. És per això que recomanem que sigui una elecció ben meditada. Davant el dubte, nosaltres ho tenim clar: una aliança tradicional d’or groc. Es tracta d’un clàssic que mai passarà de moda. La seva delicadesa i el seu disseny la fan una joia atemporal i discreta. I pels que us vulgueu diferenciar una mica del model típic, us proposem el mateix disseny però en or blanc, en or rosa o en or negre amb algun diamant incrustat. Podeu veure alguns del nostres dissenys aquí.

Què us han semblat aquestes 4 joies per a una núvia? Futures núvies, qualsevol dubte que tingueu, us podeu posar en contacte amb els Experts de la nostre joieria a Terrassa. Estarem encantats de poder ajudar-vos.